Autor: Gorica Nikolin - gorica@021.rs

Novi Sad
02.02.2019.
08:49 > 09:45
Porodica Anđelković iz Novog Sada, kojoj je izgoreo dom u požaru prošle nedelje, dobiće dodatnu materijalnu pomoć od Centra za socijalni rad, čiji su korisnici socijalne pomoći.
  • Dj.

    04.02.2019 22:20
    Smejurija
    Čuj, nema, pa da je u pitanju neki tatin sin, neki pregaženi pešak i sl, rešenje bi se našlo u roku od par sati.
    E a pošto su u pitanu obični smrtnici... ko im je kriv što su rođeni i žive u Srbiji.
    Ko nam je svima kriv.
  • Građanin

    02.02.2019 12:18
    Sve one silne pare potrošene za luksuznu novogodišnju rasvetu, za honorare kojekakvim drekavcima koji su prangijali na Trgu tokom novogodišnje noći, sve te straćene pare za jeftinu zabavu, koja nije bila primerena za ogroman broj stanovnika našeg grada, pa zar nisu sve te silne pare mogle biti preusmerene za nešto pametnije od tako jedne trećerazredne i prostačke, nazovi "zabave" od nekakvog "DR" Neleta i ostalih?
    Pa zar nisu te pare, koje su spiskane na gluposti, kojih se većina građan više i ne seća, mogle da budu potrošene upravo za ovakve potrebe, za socijalno ugrožena lica ovog grada?! Pa i oni su ljudi, nisu krivi što ih je tako nešto snašlo...
    Sram da bude ovu gradsku vlast, sram da vas bude, šljamu jedan neodgovorni! Fuj!
    Nadam se samo da će vam uskoro doći kraj vaših bahatosti i da ćete završiti na političkom đubrištu istorije ovog grada, kao jedna od najbahatijih do sada u istoriji Novog Sada! Posle "naše Maje", naravno! Jer nju teško ko može da nadmaši po bahatosti i promašajima koje je tokom svoje vlasti učinila ovom gradu!
  • Altaïr

    02.02.2019 10:19
    da se nadovezem
    ako bude objavljen moj prvi komentar...
    I opet ljudi unaokolo skupljaju novac i humanitarne ustanove (znam da su tu bas zbog ovakvih stvari). A Novi Sad levati sa trafikama za to vreme... za drzavu da ni ne pricam.. Zar nije dovoljno sto svaki gradjanin placa vase hirove a vi za jednu porodicu koja je stvarno u losem stanju ne mozete da iskesirate lecenje ili to glupo stambeno pitanje sto vas ama bas nista ne kosta! stidi te se
  • Altaïr

    02.02.2019 10:11
    ...
    Vauuuu OBECANA? U ovoj zemlji su opste poznata ta obecanja... Pa alo bre,jesu ili nisu stanovnici Srbije? To se ide po kratkom postupku i to je odmah trebala da im bude pruzena pomoc, da znam da sam bio deo dobrog dela placajuci drzavi sve moguce dazbine s obzirom na to gde sav nas novac odlazi... Jako sam ogorcen kad vidim ovakve navlakuse..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna